lørdag den 14. juni 2014

Stofskiftetallenes Mystik



Dr. Wiggy TSH 1.5

De fleste konventionelle læger er afhængige af TSH
som standard måleinstrument i funktionen af sjoldbruskkirtlen .
men de fleste kører ikke det  fulde panel  også kaldet   thyreoidea pakken

http://www.ssi.dk/Diagnostik/DiagnostiskHaandbog/400-499/480.aspx

det er lige præcis den pakke der kan  adskille  en stofskiftelidelse og en autoimmun sygdom  - så bed altid efter " pakken "
men i skal også kræve   mindst  frit t4  frit T3  og reverse t3  
for det er sådan at selvom du tager stofskiftemedicin  Eltroxin eller Euthyrox så er det   et det man kalder t4 præparat der selv skal  kunne få kroppen til at kunne omdanne det i kroppen til T3   - for jer der ikke kender så meget til det  med stofskiftet endnu   kan jeg fortælle vi ikke har optimale
prøver for stofskiftet  - men vi ved der bliver arbejdet på dette i sverige hvor man mener det mest sikre   er at tage prøver i spinalvædsken  -  og den svenske forsker  Stefan Sjöberg har flere gange proklameret at  t4 præperater  aldrig når hjernen  som stofskiftemedicin skal
Stefan Sjöberg dinamediciner.se/nyheter/svensk-testar-nya-satt-att-hitta-skoldkortelsjukdom

dette er på svensk for flere år siden da  Stefan Sjöberg opdagede de store problemer  med t4 præparater  .  - Lavaxin er et andet ord/ handelsnavn for Eltroxin  


Forskare ser omvandlingsproblem med Levaxin

Levaxin är den medicin som idag erbjuds patienter med underfunktion Hypotyreos i sköldkörteln. Ungefär sju av tio patienter blir inte symtomfria av Levaxin.
Stefan Sjöberg, endokrinolog och docent vid Karolinska institutet har därför tillsammans med sitt forskningsteam jämfört blodprov och spinalvätska. Patienters blodprov kan visa normala halter av sköldkörtelhormoner vid medicinering av Levaxin, men dessa hormoner når inte hjärnan. Vid analyser av spinalvätska från ryggmärgsprov har forskarteamet upptäckt att alla patienter inte kan omvandla hormonet T4 som finns i Levaxin till hormonet T3 som hjärnan behöver för att kunna fungera normalt. Hormonerna stannar i blodet. Stefan Sjöbergs forskning pågår vid Halmstads sjukhus.

de prøver du kan få er skrevet ovenover og er dem vi kan få fingre i pt  - at  man beder om frie tal betyder egentlig at  kan se om det går på celleplan i kroppen   - for ellers kan det jo være fuldkommen ligegyldigt  -  og t3  er jo vores vigtigeste stof . 
at vi i dag  kan sætte nogen referencer op  for måling af stofskiftet er både godt og skidt - det betyder i min verden at man har taget en del  " raske mennesker ???  " og målt deres tsh  - som i kan se har de spændt vidt  - i mit område af landet er det normale tsh ( det står i jeres parantes på blodprøvesedlen )  0-5,00  men der er jo  ikke 2 mennesker der er ens  og selvom du f.eks har en tsh på 2,5 betyder det faktisk ikke at du er rask  - faktisk er det sådan at vores naboland tyskland  ved at  ved en tsh på  2 så skal der holdes øje og ved 2,5 der behandles man  -   og selvom dit tal ligger over 5 betyder det ikke at   automatisk tilbydes behandling selv gik jeg med en tsh på 14 i over et år hvor jeg ikke måtte få behandling  -  det er fordi lægerne herhjemme ikke ved nok . 
en person med en tsh på 3 kan være ligeså syg som en der har en på 20  - så at man falder indenfor ref  - skal du ikke affinde dig med :0)  du ved bedst selv hvordan du har det .  
Høj TSH -> Hypothyroidisme

Lav TSH -> Hyperthyreose

Ingen kommentarer:

Send en kommentar