lørdag den 8. maj 2021

PMG Thytrophin til dig der har autoimmunitet

 Har du graves ( for højt stofskifte ) Eller Hashimotos ( for lavt stofskifte ) dette finder du ud af hvis du får taget antistof testene som jeg  i et tidligere indlæg har beskrevet


Så skal du vide at  stofskifteproblemer jo altid kommer et andet sted fra.  det kan komme fra cyster på æggestokkene , det kan komme ved at du har fået fjernet din galdeblære ( så kan leveren ikke omdanne  dit stofskifte  i den form du  har brug for 


eller stress - stress er ofte  udløberen af autoimmune lidelser  sammen med traumer - f.eks   sorg , ulykker mv - det der sker her er at når din krop er stresset / traumatiseret så  sætter det sig i dine binyrer 



Og det er en ond cirkel  idet  når binyrerne  er udmattede så bliver du stofskiftesyg,  og  det holder du i ave hver gang du bliver stresset .


Som lægen  her fortæller ( han er den læge jeg lytter mest  til omkring stofskiftet fordi  han fortæller det  hele så logisk )

så er det vigtigt at  finde ud af hvorfra dine problemer kommer .

 ikke nyt for mig hvad  PMG  gør for  alle dine antistoffer ,men  igen denne  læge går det så forståeligt at alle burde kunne forstå det . 


Når man  har  autoimmune sygdomme  er det vigtigt at få disse antistoffer væk fra sin krop , de angriber  kroppen konstant som var det en fjende  der er i krig med sig selv  hvor antistofferne  angriber dig hvis ikke du gør noget, 

Så gør PMG thytrophin  at antistofferne  går  udenom cellerne og direkte  i maven istedet  og dermed  mister de deres magt  og dit stofskifte kan begynde at  reparerer  og opbygge sig selv igen . 

Antistofferne vil du simpelthen tisse ud, så de ligger ikke og laver en stor ophobning i  kroppen . 

du vil meget hurtigt opnå stor velvære ved at mærke  at kroppen ikke konstant udsættes for  angreb  på dine egen celler. 

Thytrophin  også kaldet PMG  kan købes mange steder , dog ikke i danmark . som sædvanlig  sørger Danmark for at spænde ben hver gang det handler om stofskiftet  og dets helbredelse .


Selv køber jeg det her -  https://shop.wholebodysolutions.org/products/thytrophin-pmg%C2%AE 

Jeg har tidligere købt på amazon for der er penge at spare men  der er efterhånden  oftest  udsolgt 


se videoen og du vil føle dig langt mere sikker på  produktet 

hav en dejlig dag 


https://www.youtube.com/watch?v=IdDMMs96N9A&ab_channel=Dr.EricBergDC





Ingen kommentarer:

Send en kommentar